Handelingen

Reliwiki

Gebruikersportaal

Uit Reliwiki

Versie door Erwin (Overleg | bijdragen) op 16 dec 2009 om 21:20 ("ReliWiki:Gebruikersportaal" beveiligd [edit=sysop:move=sysop])

Welkom

Welkom op het gebruikersportaal van Reliwiki! Deze pagina is vernieuwd en hierdoor niet meer te bewerken. Op de pagina staan links naar andere pagina's die allemaal hun eigen onderwerp hebben. Dit is gedaan omdat et gebruikersportaal niet meer goed te hanteren was!

Een opmerking die geldt voor alle pagina's die vanaf deze pagina zijn te bereiken zijn, is: Verwijderd alstublieft uw eigen vragen/opmerkingen/advertenties en dergelijke! Als u antwoord hebt op uw vraag verwijder deze dan, inclusief het antwoord. Bent u van mening dat de vraag en het antwoord ook voor anderen van belang is, mailt u dit dan, aub. De vraag en het antwoord kan dan op de FAQ-pagina worden geplaatst.

Vragen

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust op de pagina voor de vragen! Kijkt u ook eens tussen de reeds gestelde vragen op die pagina en bij de FAQ's. Bovendien kunt u ook antwoord geven op gestelde vragen. Zo helpen we elkaar.

Schrijfwijze en opmerkingen

Op deze pagina kan overlegt worden over bepaalde schrijfwijzen en noteringen.

Problemen

Komt u er niet uit met bepaalde objecten. Overleg dan hier met elkaar!

Open kerken

Open kerken is een pagina waar informatie is te vinden over kerken die hun deuren openstellen voor publiek.

Advertenties

Meldingen en advertenties zijn hier te vinden.