Handelingen

Overleg gebruiker

Roel: verschil tussen versies

Uit Reliwiki

(emailadres toegevoegd)
(Spam: nieuwe subkop)
 
Regel 6: Regel 6:
  
 
U kunt mij bereiken via info3@reliwiki.nl
 
U kunt mij bereiken via info3@reliwiki.nl
 +
 +
== Spam ==
 +
 +
Wil je [http://reliwiki.nl/index.php?title=Meldpunt_vandalisme&curid=68477&diff=214825&oldid=212578 hier] even naar kijken ? Als er niet meteen wordt ingegrepen loopt het uit de hand. Tevens solliciteer (?) ik bij deze naar de functie van moderator, om tenminste ''iets'' te kunnen doen. Ik heb er ervaring mee, op de WNBR-wiki en nl.wikibooks.org ben ik ook al lange tijd moderator, en met name op de eerstgenoemde heb ik een spam-golf als deze kunnen stoppen. - [[Gebruiker:Erik Baas|Erik Baas]] 2 nov 2011 23:59 (CET)

Huidige versie van 3 nov 2011 om 00:59

Ik zal mij even kort voorstellen:

Ik ben Roel van Tatenhove en ik studeer Bouwkunde aan de TU Delft. Sinds november 2009 maak ik deel uit van het Reliwiki-team. Ik zal met name Erwin ondersteunen in zijn Reliwiki-taken. De focus ligt op het verbeteren en uitbreiden van de informatie die wordt aangeboden op Reliwiki.nl, zodat Reliwiki steeds meer en meer gevuld wordt met informatie over het religieus erfgoed in Nederland.

U kunt mij bereiken via info3@reliwiki.nl

Spam

Wil je hier even naar kijken ? Als er niet meteen wordt ingegrepen loopt het uit de hand. Tevens solliciteer (?) ik bij deze naar de functie van moderator, om tenminste iets te kunnen doen. Ik heb er ervaring mee, op de WNBR-wiki en nl.wikibooks.org ben ik ook al lange tijd moderator, en met name op de eerstgenoemde heb ik een spam-golf als deze kunnen stoppen. - Erik Baas 2 nov 2011 23:59 (CET)