Handelingen

Overleg gebruiker

Pa3ems

Uit Reliwiki

Versie door Westwoud (Overleg | bijdragen) op 18 apr 2012 om 19:18 (Dank: nieuwe subkop)

zou het mogelijk zijn om een groter formaat te kiezen dan hebben we er allemaal wat aan, bv 1024 X 682 pxl.

Vrgr H.Elsinga

Afbeeldingen groter maken

Ik zou best wel grotere afbeeldingen willen oploaden maar ik krijg een foutmelding dat de afbeeldingen te groot zijn (boven 175 kB)en dus probeer ik in de buurt van 200 kB te blijven.


Gewoon even een vinkje plaatsen alles negeren.

vraagje over foto's

Ik zag dat u een aantal foto's heeft geupload met betrekking tot de kerken in Heino. Ik heb zelf 20 jaar in Heino gewoond en ik ben ook opgegroeid in Heino.

Nu ben ik zelf met een ander Wiki project bezig genaamd Religion Wiki. Dit is een Internationale Wiki over religie en religieuze plaatsen. Ik heb ook diverse artikelen geplaatst over gebouwen in Heino maar helaas heb ik zelf niet zulke mooie foto's meer. Zou ik die van u kunnnen gebruiken? of heeft u wellicht nog beter foto's? uiteraard plaats ik een naamsvermelding bij de foto's

U kunt deze evt. naar mijn mail sturen religionwiki@gmail.com

Ik zie graag uit naar uw reactie

met vriendelijke groet --Friso 26 feb 2010 13:40 (UTC)

Spam

Zie hier aub.: er wordt aan gewerkt... - Erik Baas 14 nov 2011 15:42 (CET)

Beheerrechten

Dag Rob, zoals je hebt gezien is de hoeveelheid spam de laatste weken ontzettend toegenomen. Daarbij is Eric Baas gestopt als beheerder en ben ik door privezaken er de afgelopen twee weken helaas ook maar heel weinig aan toegekomen en ik vrees dat dit nog wel even zo zal blijven. Het is sowieso erg onhandig dat er nog maar een beheerder voor deze site is.
Ik zie dat jij en JvN ook continu de spampagina's leegmaken. Dat is op zich al goed, maar de pagina's blijven nog wel bestaan en de spammers worden niet geblokkeerd waardoor ze onder een volgend account weer verdergaan. Als je wilt dan kan ik jou ook beheerrechten toekennen, je kunt dan zelf de pagina direct verwijderen en een spammer blokkeren. Je hebt daarmee de middelen om de spam een stuk effectiever aan te pakken dan nu het geval is. Laat me even weten of je dit wilt. Overigens begreep ik dat vanavond de update van de software plaats gaat vinden. Daarbij wordt meteen een spamfilter geïnstalleerd die hopelijk de meeste rommel al gaat tegenhouden. Groeten, jorisvr 23 mrt 2012 18:05 (CET)

Ja graag zelfs want ik ben bang dat we er anders onder bezwijken. Ik hoopte eigenlijk dat door gelijk weghalen de troep wel zou afnemen maar het tegendeel is waar. Rob 23 mrt 2012 18:18 (CET)

Helaas wel ja. Die spammers kijken nergens naar, het enige wat helpt (voor even) is het blokkeren van de gebruiker, waarmee meteen zijn onderliggende ip-adres wordt geblokkeerd en hij niet meer kan bewerken. Ik heb je moderatorrechten gegeven, als het goed is heb je nu extra knopjes "verwijder" en "beveilig" bij iedere pagina staan. Bij de recente wijzigingen kun je de gebruikers die spam plaatsen met de knop "blokkeren" de schrijfrechten ontnemen. Op zich spreekt het voor zich, maar laat me even weten als het niet lukt. Ik probeer vanavond ook nog even een instructie spam verwijderen online te zetten. Groet, jorisvr 23 mrt 2012 18:27 (CET)
Ik heb zojuist de pagina Reliwiki:Moderator aangemaakt, met de instructies Reliwiki:Moderator/Gebruiker blokkeren en Reliwiki:Moderator/Pagina verwijderen. jorisvr 23 mrt 2012 21:35 (CET)

Dank

Dank u wel voor de pagina van 't Heidens Kerkje.