Handelingen

Overleg gebruiker

GM: verschil tussen versies

Uit Reliwiki

(OGbYjkMjehJVj)
 
(Spam: nieuwe subkop)
 
(Een tussenliggende versie door een andere gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
RwMYeT  <a href="http://icexwbqkjfil.com/">icexwbqkjfil</a>, [url=http://kofecogkclzr.com/]kofecogkclzr[/url], [link=http://ogbsjklvfkoc.com/]ogbsjklvfkoc[/link], http://qwvoenfyqvbp.com/
+
== Spam ==
 +
 
 +
Wil je [http://reliwiki.nl/index.php?title=Meldpunt_vandalisme&curid=68477&diff=214825&oldid=212578 hier] even naar kijken ? Als er niet meteen wordt ingegrepen loopt het uit de hand. Tevens solliciteer (?) ik bij deze naar de functie van moderator, om tenminste ''iets'' te kunnen doen. Ik heb er ervaring mee, op de WNBR-wiki en nl.wikibooks.org ben ik ook al lange tijd moderator, en met name op de eerstgenoemde heb ik een spam-golf als deze kunnen stoppen. - [[Gebruiker:Erik Baas|Erik Baas]] 3 nov 2011 00:00 (CET)

Huidige versie van 3 nov 2011 om 01:00

Spam

Wil je hier even naar kijken ? Als er niet meteen wordt ingegrepen loopt het uit de hand. Tevens solliciteer (?) ik bij deze naar de functie van moderator, om tenminste iets te kunnen doen. Ik heb er ervaring mee, op de WNBR-wiki en nl.wikibooks.org ben ik ook al lange tijd moderator, en met name op de eerstgenoemde heb ik een spam-golf als deze kunnen stoppen. - Erik Baas 3 nov 2011 00:00 (CET)