Wat is Reliwiki?

Reliwiki: de belangrijkste database van religieus erfgoed. Mede mogelijk gemaakt door BOEi, Donatus Verzekeringen en St. Vrienden van BOEi.

Uit het nieuws:

               Kon RSS-feed van https://erfgoedstem.nl/feed/ niet laden, fout: Er is een probleem opgetreden bij het HTTP-verzoek: 502 Bad Gateway
 Handelingen

Reliwiki

Reliwiki:Algemeen voorbehoud

Uit Reliwiki

(Doorverwezen vanaf Reliwiki:Algemene disclaimer)

De op deze website getoonde informatie wordt met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Het is eigen aan deze website dat bestanden voortdurend door gebruikers aangevuld en gewijzigd worden. De beschikbare teksten en afbeeldingen op deze website zijn bedoeld ter algemene informatie aan het publiek en onderzoekers.

Aan de data op de site kunnen geen rechten worden ontleend. Het gebruik hiervan komt voor eigen rekening.

De redactie van Reliwiki is niet aansprakelijk voor gebruik door derden van deze informatie.

Geautomatiseerde of seriële verzending van e-mail of andersoortige elektronische berichten aan e-mailadressen van Reliwiki en op de pagina's van Reliwiki (spam) wordt in principe beschouwd als misbruik - waarbij de herkomst van de adressen er niet toe doet.

Een bezoeker van de site mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in de site opgeslagen informatie openbaar maken of op enige wijze verveelvoudigen zonder te voldoen aan de privacybepalingen van Reliwiki (Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen).

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.