Handelingen

Overleg gebruiker

Mluther

Uit Reliwiki

Mluther,

De blacklist van Reliwiki staat nogal strak afgesteld dat heeft een reden want we zijn vorige jaar bestookt met spam en wel zo heftig dat we met twee man dagelijks bezig waren om het te verwijderen. Als u een dergelijke melding krijgt kunt u het beste even het adres, zonder http, op mijn overlegpagina zetten of even mailen naar pa3ems(at)gmail.com dan zet ik hem op de whitelist en is het probleem verholpen.

Ik zal vandaag even proberen de door u aangebrachte tekst in het nieuw aangemaakte object te kopieren, dat is in zulke gevallen de makkelijkste oplossing.

Groeten en bedankt voor uw inzet.

Rob Kreukniet


Beste meneer Kreukniet,

Het klopt inderdaad dat er iets is misgegaan. Dat is gebeurd tijdens de systeemcrash/storing van Reliwiki. Het huisnummer moet nummer 72 zijn, in plaats van 74. Verder probeerde ik de link naar de kerkelijke gemeente toe te voegen, maar kreeg een melding van de spam blacklist.

Voordat ik ben overgegaan tot het aanmaken van een nieuwe pagina heb ik geprobeerd de wijzigingen ongedaan te maken. Ik kreeg echter de foutmelding: "De wijziging kan niet ongedaan gemaakt worden vanwege andere strijdige wijzigingen." Ook heb ik geprobeerd de 'oude pagina' terug te zetten (zoals deze was voordat ik 'm aan het updaten was). Als ik de pagina echter wilde opslaan kreeg ik deze foutmelding: "Fatal error: Call to a member function getRawText() on a non-object in /var/www/htdocs/reliwiki.nl/extensions/AbuseFilter/AbuseFilter.hooks.php on line 18" Het lijkt erop dat er ook iets niet helemaal goed zit in de broncode (dit is namelijk gewoon een PHP foutmelding - geen melding van het systeem).

Tot slot liep ik op de nieuwe pagina nog tegen het probleem van het aanmaken van een hyperlink. Het lijkt erop dat het adres van de kerkelijke gemeente op de blacklist staat. Foutmelding: "De volgende tekst veroorzaakte een alarm van de spamfilter: \http://wwww.*" (op de plaats van het '*' moet een 'b' staan) Trouwens ook hier weer een error in beeld: Waarschuwing: file_get_contents(m:Spam blacklist]]) ['function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/htdocs/reliwiki.nl/extensions/SpamBlacklist/SpamBlacklist_body.php

Met vriendelijke groet,

Mluther

NB: Toen ik dit adres met het adres van de kerkelijke gemeente wilde versturen begon het systeem direct te protesteren. Webadres heb ik hierna verwijderd uit dit bericht.

--Gebruiker:Mluther|Mluther 18 apr 2014 01:55 (CEST)

Gebruiker Mluther,

Blijkbaar is er iets misgegaan met de door u gemaakte aanvullingen op de Bethel kerk in Sliedrecht. Mogelijk heeft het iets te maken met de systeemcrash van afgelopen week. U heeft vervolgens een nieuw object aangemaakt met een iets gewijzigd huisnummer. Zijn dit dezelfde gebouwen of is hier iets anders aan de hand. Graag enige uitleg want de gecrashte gegevens zijn nog terug te halen.

Met vriendelijke groeten,

Rob Kreukniet Controlegebruiker/beheerder

Juiste tekst infoblok

Mluther, De oplossing die u gebruikt is het oorspronkelijke sjabloon. Dat werd automatisch gegenereerd. Die optie verviel na een update, Dat is vervangen door info-box maar er zijn een aantal infoboxen gebruikt die incompleet zijn. Maar bij deze kerk heb ik het vandaag nog aangepast: Ouderkerk aan den IJssel, Abelenlaan 41 - Hersteld Hervormde Kerk en het werkt, wel hoofdletter gevoelig. Het orgineel - sjabloon staat trouwens hier [1].

Gr.Rob Gebruiker/beheerder (overleg) 20 mei 2021 18:22 (CEST)


Beste Rob,

Ik heb het even uitgeprobeerd, maar de tag 'jaaringebruikname' lijkt niet te werken. Op de enkele andere pagina's die ik erop nagekeken heb hoe daar het jaar van ingebruikname wordt weergegeven, wordt overal 'mijn' oplossing gebruikt.

Groeten van, Mluther (overleg) 20 mei 2021 17:03 (CEST)

U had problemen met het infoblok, prima verholpen trouwens :-) maar de juiste tekst is:


| naam_kerk     =
| genootschap    =
| provincie     =
| gemeente      =
| plaats       =
| adres       =
| postcode      =
| idnr        =
| jaaringebruikname =
| architect     =
| huidige_bestemming =
| monumentstatus   =

Groeten Rob Gebruiker/beheerder (overleg) 20 mei 2021 09:13 (CEST)