Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Kerkenverzamelaar

Uit Reliwiki

Commons

Dag, André van Dijk, hartelijk dank voor uw mooie foto's!

Ik heb elf van uw foto’s in Wikimedia Commons opgeslagen zodat ze in verschillende artikelen in Wikipedia kunnen worden gebruikt, bijv. in de bijdragen over Arp Schnitger en Freytag:

Warffum

Uithuizermeeden

Driesum

Bolsward

Dantumawoude

Harlingen

Haren

Meeden

Uithuizen

Godlinze

Deventer

Als u dat een goed idee vindt, zal het fijn zijn als u de rechten door het opsturen van een mail naar Wikimedia Commons wilt bevestigen. Ik zal de mail voor u voorbereiden. De foto’s zijn dan public domain onder de condities van Creative Commons by 3.0 Naamsvermelding 3.0 Unported (zie licenses). Uw naam moet bij het tonen worden aangegeven en de foto’s mogen alleen onder dezelfde condities worden doorgegeven. Dus dezelfde condities als in Reliwiki. Maar commerciële doeleinden zijn niet uitgesloten.

Hartelijke groeten, --Wikiwal 11 mei 2010 16:26 (UTC)

Wikiwal, wikigoo@googlemail.com


Vermoedelijk heeft deze foto de verkeerde benaming en is het de kerk in Mussel : http://reliwiki.nl/index.php?title=Afbeelding:Musselkanaal_NH_vmmet_spits_1858_sloop_1878_copy._onbekend._Gron..JPG


groeten Rob 28 feb 2012 10:04 (CET)

Zoekplaatjes.nl

Hallo,

ik weet niet of ik op de juiste plek ben, maar zou jij of iemand anders eens kunnen kijken wat de lokatie is deze (vermoedelijke) pastorie op zoekplaatjes.nl? Alvast bedankt en fijne dagen! Jkrul 24 dec 2010 10:16 (UTC)

Foto's Gereformeerde kerk zutphen

Geachte, Heeft u nog meer foto's van de Gereformeerde kerk aan de OudeWand in zutphen? stuur aub een reactie naar libbe_vandijk@hotmail.com mvg

Siberié

Dag Andre, ik kwam deze pagina tegen: ~Siberié. Deze is in 2008 door jou aangemaakt, maar nooit agfgemaakt. Kan deze weg, of wil je hier nog iets meer doen? Groeten, jorisvr 5 dec 2011 17:28 (CET)

Heruploaden foto's

Gebruiker Kerkenverzamelaar/Andre,

Wilt U stoppen met het als nieuwe foto uploaden van reeds aanwezige foto's, er ontstaat zo een enorme vervuiling van de database doordat er hele lijsten ongebruikte (dubbele) foto's bijkomen en dat is nu net iets wat Job heeft geprobeerd te verminderen. De foutmelding Fout bij het aanmaken van de miniatuurafbeelding is een vervelende softwarefout van de mediawiki software. De fout is te omzeilen door de afbeeldingen beneden de 4000 pixels te houden en dan de optie: Een nieuwe versie van dit bestand uploaden te gebruiken, die optie staat op de afbeeldingspagina bij bestandsgeschiedenis van de bestaande afbeelding. Hierdoor verschijnt de foto weer op de pagina van de betreffende kerk.

Groeten,

Rob