Handelingen

Overleg gebruiker

Overleg gebruiker:Jorisvr

Uit Reliwiki

Klik hier als u mij wilt schrijven of een vraag hebt

Verwijderen

Geachte Joris, S.v.p. niet te snel een object verwijderen, waarover ik een dubbeling heb gemeld. Bij zo'n dubbel opgevoerd object komen soms inhoudelijk belangrijke gegevens voor, die nog moeten worden samengevoegd binnen het andere object. Indien een object m.i. echt kan worden verwijderd, geef ik dit altijd heel duidelijk aan. Alle goeds van JvN.

Dag Job, heb je het over Rotterdam, Korfmakerstraat 131 - Kaapverdiaanse, die ik eerder vanavond verwijderde? De enige tekst die er in stond was "91 RK Kon. vd Vrede, Kaapverdianen. vm AG". Ik zag ook niets wat nog niet op Rotterdam, Korfmakerstraat 131 - Apostolisch Genootschap stond, dus ging er van uit dat je bedoelde dat de pagina ook weg kon. Ik heb hem even teruggeplaatst; zit hier nog informatie bij die nog overgezet kan worden? Ik deel je mening dat er op Reliwiki nog veel opgeschoond moet/kan worden, vandaar dat ik die pagina meteen verwijderde. Groeten, jorisvr 6 jan 2012 22:44 (CET)
Inderdaad bedoelde ik dit gebouw, c.q. deze 2 objecten, dank voor de snelle reactie, opnieuw alle goeds van JvN.

References

Dat gaat niet werken, omdat de Cite-extension hier niet geïnstalleerd is... - Erik Baas 15 jan 2012 23:56 (CET)

Bedankt! Blij dat je dat even meldt, dat scheelt mij een hoop gepuzzel... jorisvr 15 jan 2012 23:57 (CET)
Ik zag het toevallig in het hernoemingslogboek, en begreep waar je mee bezig was.  ;-) - Erik Baas 16 jan 2012 00:01 (CET)
Sorry, ik zag dit te laat. Dus vergeef me aub mijn ijver om jullie op gang te helpen.--Rodejong 16 jan 2012 17:28 (CET)
Misschien komt het later nog eens van pas, maar dan wel graag met "wikipedia" als bronvermelding. - Erik Baas 16 jan 2012 22:43 (CET)

Architect Cornelis van Genk

Beste Jorisvr, naar aanleiding van jouw vraag over architect Cornelis van Genk hier het volgende: er is weinig over deze architect bekend. In het boek van H.P.R. Rosenberg "De 19e-eeuwse kerkelijke bouwkunst in Nederland" (Den Haag, 1972) staat op bladzijde 97 een korte biografie over hem. Hij leefde van 1838 tot 1914 en bouwde twee kerken waarvan er nu nog één geheel intact is (Nieuw-Vossemeer, 1873). De andere stond in het nabijgelegen Lepelstraat en is in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest. Ook bouwde hij enkele profane gebouwen in zijn thuisstad Bergen op Zoom. Meer weet ik nu helaas niet over hem. Met vriendelijke groet, Herman Wesselink

Bedankt! Ik ga even kijken of ik er iets van kan maken. jorisvr (overleg) 27 jan 2017 11:15 (CET)