Handelingen

Overleg gebruiker

1Veertje

Uit Reliwiki

JvN 07-08-2011: Deze goedbedoelende gebruiker snapt, volgens mij, niet alles. Ikzelf weet ook niet, hoe hiermee verder te gaan, hierbij graag een beroep op technisch meer deskundige gebruikers !

volkomen mee eens Job, ik zat ook al te kijken hoe of wat, wel heeft hij enkele foto's van j. Sonneveld en mij bewerkt (mooier gemaakt) AvD.

Uhm, wat zou ik niet begrijpen? Oh, en er zijn vrouwen op het internet. -1Veertje 10-04-2013

Storing in Google maps

We hebben helaas een storing in Google maps waardoor het voorlopig niet mogelijk is het aan te passen :-( Verder de beste wensen voor 2014.

Groeten vanaf Texel enne doe voorzichtig met vuurwerk

Rob Kreukniet

Schitterende opmaak afbeelding

1Veertje,

Schitterende opmaak bij de afbeelding van het Hooidonk kapelletje :-) Je vindt het vast niet erg als ik even onder water kijk hoe je het gedaan hebt ??

Groeten,

Rob

Hey, ik had in 2013 Sjabloon:Informatie aangemaakt zodat de WikiTekst omschrijvingen van afbeeldingen op Wikimedia Commons makkelijk gekopiëerd kon worden. --Vera (overleg) 19 mrt 2015 15:47 (CET)
    • Die was aan mijn aandacht ontsnapt, ik heb hem weer gevonden en ik ga hem gebruiken. :-( Bedankt !!

Gemeentelijk en Rijksmonument

Vera,

Hoe ga jij om met een object wat tegelijkertijd Gemeentelijk en Rijksmonument is. Bijvoorbeeld Hoevelaken, Westerdorpstraat 67 - Hervormde Kerk. Bij Reliwiki staat hij nog als rijksmonument (toren) maar nu blijkt dat de kerk gemeentelijk monument is. Ik denk erover om ze maar in beide categorieën te zetten. Maar hoe lost commons.wikimedia dat op ??

Groeten Rob

Hey, ja ik zet ze in beide categoriën. --Vera (overleg) 28 mrt 2015 20:05 (CET)

Sjablonen

Thumb.png Bedankt !!

afbeeldingen boven de 4.000 pixels

Vera,

Helaas zit er een fout in de software waardoor afbeeldingen boven de 4000 pix niet afgebeeld worden :-( Ik heb je afbeelding verkleind en op de juiste plek gezet.

Groetjes,

Rob