Handelingen

Oud-Beijerland, Julianastraat 59 - His Place-Keleo

Uit Reliwiki


Bezig met het laden van de kaart...
Algemene gegevens
Naam kerk: His Place / Kaleo
Genootschap: Evangelie Gemeente
Provincie: Zuid-Holland
Gemeente: Hoeksche Waard
Plaats: Oud-Beijerland
Adres: Julianastraat 59
Postcode: 3262SH
Jaar ingebruikname: 2003
Architect:
Huidige bestemming: kerk
Monument status: geen


Geschiedenis

Evangelische Gemeente Oud Beijerland, Jezus Christus. Was gebouwd als woonhuis.

Geschiedenis. Bron: www.kaleo.nl

Welkom

bij de Evangeliegemeente van Jezus Christus te Oud-Beijerland

Even voorstellen. Via deze folder willen we ons graag aan u voorstellen. Onze geloofsgrondslag (wat we geloven) staat in het kort samengevat aan het einde van deze folder. Misschien spreekt het u aan en wilt u meer weten over de Evangeliegemeente of over de samenkomsten. U kunt dan één van de nummers bellen die onder meer informatie staan vermeld. Natuurlijk kunt u ook onze website www.kaleo.nl raadplegen, waar actuele informatie te vinden is.

Algemene informatie.

De Evangeliegemeente van Jezus Christus bestaat al sinds 4 november 1973. Tijdens de oliecrisis besloot een aantal mensen uit de Hoekse Waard, die samenkomsten in Rotterdam bezochten, om op zondagmorgen in Oud-Beijerland samen te komen. Na de autoloze zondagen werden de diensten gecontinueerd en zo ontstond de Evangeliegemeente. Binnen de Evangeliegemeente ligt de nadruk op het onderzoeken van Gods Woord, de Bijbel, omdat dit maat- en richtinggevend is voor ons leven als christen in deze wereld. Het is belangrijk om te weten welk plan God heeft met deze wereld en met gelovigen die in deze tijd leven. Vandaar ook de nadruk op Bijbelstudie, zowel in gemeenteverband, als persoonlijk. Daarnaast is aandacht en zorg voor elkaar van groot belang in deze snelle en stressvolle tijd.

Alle activiteiten vinden plaats in ons gebouw "His Place" . De Evangeliegemeente kent geen lidmaatschap.

Activiteiten.

Samenkomsten. Elke zondagmorgen om 10 uur is er een eredienst. Naast de samenkomst voor volwassenen zijn er aparte diensten voor de jeugd in de leeftijd tot en met 15 jaar. De samenkomsten vinden plaats in ons gebouw "His Place".

Bijbelstudie. Om de 4 weken is er Bijbelstudie op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur eveneens in gebouw "His Place". Gastsprekers geven studies over diverse onderwerpen. De Bijbelstudieavonden zijn in de periode september t/m april.

  • De term "kaleo" kan worden verklaard op de website www.kaleo.nl.

Afbeeldingen

Exterieur