Handelingen

Gebruiker

Gebruiker:Kerkenverzamelaar

Uit Reliwiki

,,Kerkenverzamelaar,, komt uit de plaats Veenendaal, en mijn naam is André van Dijk.

verzamel al 25 jaar foto´s en kaarten van kerken. mijn verzameling telt ontelbaar veel foto´s waarvan nu een groot gedeelte digitaal is. Door vele overnames van verzamelingen van kerken, negatieven en foto's cq. kaarten, is mijn bestand niet meer te tellen, en het is ook een schatting van wat ik heb.

Bijna dagelijks ben ik met mijn twee scanners te weten Canon 9950F negatieven en Dia's aan het scannen, en er liggen er nog veel op me te wachten. Ook doe ik het voor andere verzamelaars die negatieven hebben, veelal "pro deo", met dien verstande dat de foto's dan op Reliwiki en ik ze voor mijn verzameling mag gebruiken, dus als U iets heeft voor me, hou ik me gaarne aanbevolen, en komen we er samen wel uit. Ook als U geen prijs stelt op publiciteit van Uw opnames is dit geen probleem, en heeft u ze wel digitaal vooral omdat U nu misschien wel digitaal aan het fotograferen bent, is dit erg fijn, en heeft u alles bij elkaar.

Voor Reliwiki komen er bijna dagelijks nieuwe digitale bestanden bij.

Verder wens ik u veel plezier met de bezoeken aan Reliwiki.

André van Dijk Kerkenverzamelaar


30-09-2011

Vanwege mijn ziekte en de val met kneuzingen van mijn vrouw zal ik enige tijd niet aanwezig zijn op Reliwiki. Er liggen nog duizenden foto's te wachten om te uploaden en hoop zo spoedig mogelijk weer van de partij te zijn. We wensen iedereen vanuit Veenendaal veel succes toe met Reliwiki.

André en Henny van Dijk


29-12-2014

Zoals jullie gemerkt hebben ben ik al enige jaren afwezig geweest op Reliwiki, vanwege mijn ziekte heb ik de laatste jaren geen of nauwelijks foto's van kerken gemaakt, dit zal ook niet meer zo veel gedaan worden, ook ben ik op de ruil en kontaktdagen afwezig geweest, maar wil de draad zo goed als het kan weer op gaan pakken, dat zal ook niet meer in die gigantische aantallen zijn als voorheen, maar er ligt zo veel te wachten, vooral oude interieur opname,s van voormalige kerken, vooral Gereformeerde kerkgebouwen. Mijn gigantische verzameling foto's kaarten enz. zijn verkocht, heb dus alleen nog maar een digitale verzameling van kerkgebouwen, en dozen vol met negatieven, veel vakwerkfotografie negatieven. Heb nog wel in de aanbieding Davo verzameling albums (bruin) ter overname en veel foto tassen van de Hema, twee maal vier foto's en twee maal drie foto's in zwart en wit, iets voor U dan hoor ik het graag van U.

André van Dijk