Na 6 jaar dreigt RELIWIKI op te houden. Voor de hosting en het onderhoud van deze site die gerund wordt door vrijwilligers is geld nodig. Ondersteun RELIWIKI met uw bijdrage op NL86 TRIO 0198 3859 94 (Triodos Bank), t.n.v. de stichting Reliwiki. Uw schenking is fiscaal aftrekbaar. Doe het vandaag nog en houdt Reliwiki en al haar data toegankelijk voor iedereen!

Uit het nieuws:


Reliwiki:Gebruikersportaal

Uit Reliwiki
Ga naar: navigatie, zoeken

Inhoud

Welkom

Welkom op het gebruikersportaal van Reliwiki! Deze pagina is vernieuwd en hierdoor niet meer te bewerken. Op de pagina staan links naar andere pagina's die allemaal hun eigen onderwerp hebben. Dit is gedaan omdat het gebruikersportaal niet meer goed te hanteren was!

Voor alle pagina's die vanaf deze pagina zijn te bereiken zijn, geldt: verwijderd alstublieft uw eigen vragen/opmerkingen/advertenties en dergelijke als ze niet meer relevant zijn! Als u antwoord hebt op uw vraag haal ze dan weg, inclusief het antwoord. Bent u echter van mening dat de vraag en het antwoord ook voor anderen van belang is, mailt u dit dan, aub. De vraag en het antwoord kan dan op de FAQ-pagina worden geplaatst.

Advertenties

Overzicht van architectuurstromingen en bijbehorende kenmerken

Licenties voor afbeeldingen

Hier staan licentie-sjablonen om aan te geven welke voorwaarden er gesteld worden aan het (her)gebruik van afbeeldingen op Reliwiki.

Meldpunt herbestemming

Hier kunt u goed herbestemd religieus erfgoed melden. Zonder herbestemming geen toekomst!

Meldpunt vandalisme

Meldt dit zo snel mogelijk hier.

Meldpunt vraagtekenfoto's

Hier kunt u foto's plaatsen waarvan u niet weet bij welk religieus gebouw ze horen. Herkent u iets van de foto's? Laat het dan even weten!

Open kerken

Open kerken is een pagina waar informatie is te vinden over kerken die hun deuren openstellen voor publiek.

Problemen

Komt u er niet uit met bepaalde objecten, overleg dan hier met elkaar!

Schrijfwijze en opmerkingen

Op deze pagina kan overlegd worden over bepaalde schrijfwijzen en noteringen.

Termenlijst

Een lijst met verklaring van bouwkundige termen is hier te vinden.

Vragen

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust op de pagina voor de vragen! Kijkt u ook eens tussen de reeds gestelde vragen op die pagina en bij de FAQ's. Bovendien kunt u ook antwoord geven op gestelde vragen. Zo helpen we elkaar.

Sonneveld-Index

De lijst van Sonneveld is gestopt, om toch nog een totaal-overzicht te kunnen houden staan hier aanvullingen Sonneveld-index_vanaf_20700

Kerksluitingen

Hier kunt u (voorgenomen) kerksluitingen aanvullen.

Persoonlijke instellingen
Naamruimten

Varianten
Handelingen
Navigatie
Hulpmiddelen